Recensies

A, Utrecht:

De gesprekken met Hilde heb ik altijd als heel prettig ervaren. Al snel voelde ik een klik met Hilde en heeft zij een vertrouwelijke omgeving gecreĆ«erd waarin ik me vrij voelde om me open te stellen. Als coach is Hilde onbevooroordeeld, empathisch en kan ze goed luisteren. Ze weet de goede vragen te stellen op het juiste moment. Ook was ze altijd goed voorbereid, ze had kennis van verschillende modellen die precies paste bij mijn hulpvragen. Hierdoor komt ze professioneel over, maar voelt ze tegelijkertijd als een vriendin die je oprecht probeert te helpen.

J, Sevenum:

Doordat Hilde zich goed kon inleven in mij als persoon voelde ik mij direct op mijn gemak en was ik vanaf de eerste kennismaking niet bang om dingen te vertellen. De sessies waren afwisselend wat voor nieuwe inzichten zorgde. Verder vond ik dat Hilde al heel snel en goed aan kon voelen wie ze voor zich had en dit heeft het traject en mijn proces een boost gegeven.

M:

Na elk bezoek was ik doodmoe maar zeer voldaan. Jij kan iemand weer uit een afgrond omhoog hijsen en een goed gevoel geven. Door jou heb ik veel angsten kunnen overwinnen. Dank je wel, Hilde.