Wat kan je verwachten tijdens een kennismakingsgesprek?

Je hebt een kennismakingsgesprek met een coach. Misschien ben je vooral nieuwsgierig, kijk je ernaar uit, en misschien vind je het wat spannend. In elk geval neem ik je vandaag mee in wat je ervan kan verwachten.

Tijdens het kennismakingsgesprek met mij als coach is het belangrijkste om te ontdekken of er een klik is tussen ons. Dat wil zeggen dat er voldoende wederzijds vertrouwen is om het coachtraject met elkaar aan te gaan. Daarom ben ik benieuwd wie jij bent en waarom we nu bij elkaar zijn gekomen. Ik ben dus benieuwd wat je wilt gaan leren tijdens het coachtraject.

Daarbij vind ik het in het kennismakingsgesprek belangrijk om het over verwachtingen van elkaar te hebben. Ik zal je vragen wat je van mij als coach verwacht en welk resultaat je graag zou willen behalen aan het einde van het traject. Ook stemmen we af wat ik van jou mag verwachten tijdens het proces. Op die manier hebben we een goede basis om aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *